Wij zijn GoGreen Solutions

Wij ondersteunen individuen en organisaties tijdens de overgang naar duurzame energie met toegankelijke energielabels en deskundig advies voor verduurzaming. Samen streven we naar een duurzamer Nederland!

🚀 Snelle levering

🥇 Lage prijs

📐 Precieze metingen

🗣️ Transparante communicatie

🏆 Ervaren adviseurs

Ons verhaal

Wie zijn de gezichten achter GoGreen? Mees en Ezra, goede vrienden en twee jonge, gedreven ondernemers met een groen hart. Onze onderneming is gestart vanuit de wens om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de opwarming van de aarde tegen te gaan. Terwijl Nederland zich inzet voor duurzame ontwikkelingen, realiseren we ons dat veel ondernemers niet weten waar ze moeten beginnen.

Bij GoGreen streven we ernaar om praktische, duurzame oplossingen aan te bieden die zo toegankelijk mogelijk zijn. Wij geloven dat elke onderneming een verschil kan maken. Niet alleen verstrekken we advies, maar we zorgen er ook voor dat dit advies direct wordt geïmplementeerd. Hierbij werken we samen met professionele en ervaren partners die ons advies ter plekke uitvoeren. Op deze manier dragen we gezamenlijk bij aan een duurzaam en schoon Nederland!

Het team van GoGreen

Wij maken graag kennis en helpen je graag op weg!

Mees van den Berg

Mees van den Berg

CO-Founder Energieprestatieadviseur

Ezra Tabo

Ezra Tabo

CO-Founder Energieprestatieadviseur

Niels Harfterkamp

Niels Harfterkamp

Projectmanager woningbouw

Lars Buffing

Lars Buffing

Projectmanager groene initiatieven

Onze missie

‘Verduurzamen doen we samen’

Dit gaat verder dan een simpele missie; het is onze leidende filosofie. Wij erkennen dat niemand alleen de wereld kan veranderen. Het is een collectieve inspanning die alle betrokkenen omvat – van onze klanten, tot aan onze partners en medewerkers.

Samen werken we aan een betere toekomst. Samen delen we ideeën, kennis en middelen om duurzame oplossingen te vinden. Samen leren we en groeien we. En bovenal, samen vieren we onze successen, hoe klein ze ook mogen lijken.

Onze waardes

Kwaliteit

Bij GoGreen stellen we kwaliteit centraal in alles wat we doen. Voor ons betekent kwaliteit daarom meer dan alleen een energielabel van topkwaliteit leveren. Het betekent ook het bieden van de beste mogelijke één-op-één-service en persoonlijke aandacht aan elke klant.

Wij geloven namelijk dat ware kwaliteit zich manifesteert in het vermogen om proactief met onze klanten mee te denken. Wat betekent dat we dus veel waarde hechten aan uw input.

Transparantie

We begrijpen dat voor veel mensen, vaktaal en de technische details rondom duurzaamheid en energie-efficiëntie niet vanzelfsprekend zijn. Deze gegevens kunnen mede daardoor leiden tot gevoelens van onduidelijkheid, en we zien het als onze taak om die zorgen te ontnemen. Daarom streven we naar volledige openheid in alles wat we doen. Van proces tot aan de kosten en onze partners. Zodat niet alleen wij, maar ook u begrijpt hoe we samen kunnen werken aan een duurzamere toekomst en een duurzame relatie.