Over ons

Ons verhaal begint bij 2 jonge ondernemers met een passie voor duurzaamheid en een missie om een betere wereld achter te laten voor de volgende generatie.

Het verhaal van GoGreen Solutions

Wie is GoGreen Solutions? GoGreen Solutions is opgericht door Mees en Ezra. Naast goede vrienden zijn wij twee jonge en ambitieuze ondernemers met een groen hart. GoGreen Solutions is opgericht omdat wij ons steentje bij willen dragen aan de verbetering van het klimaat en het tegengaan van de opwarming van de aarde. Nederland doet haar best om hier in te ontwikkelen, maar veel ondernemers weten niet waar ze moeten beginnen. GoGreen Solutions biedt een gevarieerd aanbod van praktische, duurzame oplossingen, die zo laagdrempelig mogelijk toegepast kunnen worden.

GoGreen Solutions biedt niet alleen advies, maar zorgt ook dat dit advies direct geïmplementeerd wordt. Tijdens dit proces maken we gebruik van professionele en ervaren partners die ons advies direct uitvoeren. Zo dragen we samen bij aan een duurzaam en schoon Nederland!

 

Het team

Mees van der Berg

Co-founder

Mees is gecertificeerd energie prestatie adviseur voor de woningbouw. Met dit diploma op zak verzorgt Mees verschillende energiemetingen op locatie. Door middel van praktisch advies zorgt Mees dat u snel en efficiënt kan beginnen met besparen.

Ezra Tabo

Co-founder

Ezra is een gecertificeerd energie prestatie adviseur voor de woningbouw. Ezra heeft een passie voor duurzaamheid en houdt zich bezig met de opnames op locaties en de duurzame mogelijkheden voor de woningbouw. Met kleine aanpassingen en gedragsverandering kan besparing een eitje zijn!

Energielabel aanvragen

Wil je een energielabel aanvragen? Neem contact met ons op of vraag deze direct via de website aan. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op.