Energielabel

Verduurzaam je huis snel en goedkoop met GoGreen Solutions. Binnen 1-5 werkdagen ontvang je het energielabel. Aanvragen is verplicht bij verkoop of verhuur van een huis en biedt inzicht in energiezuinigheid en comfort.

Snelle levering

Binnen 1-5 werkdagen heeft u het energielabel in huis. Een spoedaanvraag is mogelijk, stuur een mail of bel voor meer info.

Goedkoop label

Met een prijs vanaf €225,- inclusief BTW zijn we één van de goedkoopste van Nederland.

Gecertificeerd

GoGreen Solutions is EP-W/B gecertificeerd door ISSO en aangesloten bij een koepelorganisatie met de BRL9500 certificering.

Waarom moet ik een energielabel aanvragen?

Energielabels voor woningen zijn belangrijk omdat koper en verkoper in een oogopslag kunnen zien hoe energiezuinig het huis is. Een hoog energielabel betekend niet alleen lagere kosten, het betekend ook dat het huis comfortabeler is. Onze adviseur komt bij u op locatie om de nodige gegevens te verzamelen. Deze informatie wordt gebruikt om uw fossiel energieverbruik te berekenen. Op basis van uw fossiele energieverbruik kan een energielabel vastgesteld worden. Vraag uw energielabel hier naast aan!

 

R

Het energielabel wordt bepaald op basis van het fossiel energiegebruik, uitgedrukt in Kilowattuur per vierkante meter per jaar. (kWh/m².jr)

R

Het energielabel geeft niet alleen de huidige situatie weer, ook worden verbetermogelijkheden beschikbaar gesteld.

R

Hoe minder fossiele energie de woning gebruikt, hoe beter het energielabel. Hierbij geldt dat energielabel G het slechtst is en energielabel A++++ het best is.

R

De energieprestatie van de woning wordt vastgesteld volgens de bepalingsmethode NTA8800, gebaseerd op de Europese CEN-normen.

R

Het energielabel is 10 jaar geldig.

R

Vanaf 2021 is het verplicht om bij de verkoop of verhuur van een huis een energielabel te tonen.

Energielabel aanvragen

Wil je een energielabel aanvragen? Neem contact met ons op of vraag deze direct via de website aan. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op.