Besparen op uw energierekening

Energiebesparing is een onderwerp dat steeds meer op de agenda komt te staan, zowel bij particulieren als op de zakelijke markt. Dit komt omdat overtollig energieverbruik en een hoog CO2 uitstootgehalte een enorme impact hebben op de opwarming van de aarde. Om deze uitstoot terug te dringen is in Bouwbesluit van 2012 opgenomen dat per 2023 alle kantoorpanden* minimaal energielabel C moeten hebben. Begin 2021 voldoet ongeveer de helft van de panden nog niet aan deze eis. Bent u benieuwd naar de energieprestatie van uw pand? Doe de check hier onder. 

* uitzonderingen bestaan voor kantoorpanden kleiner dan 100 vierkante meter of monumentale panden.

Hoe gaan we beginnen?

Go!

In de eerste fase gaan we graag gratis en vrijblijvend met u in gesprek over de doelstellingen die u wilt behalen en de mogelijkheden die bij uw situatie passend zijn.

Green

In de tweede fase komt een van onze energieadviseurs bij u op locatie een scan uitvoeren op het gebied van energie prestatie. Aan de hand van deze scan wordt de huidige situatie in kaart gebracht door middel van het huidige energielabel. Samen met de klant wordt een doel gesteld, bijvoorbeeld label F naar B. Aan de hand van deze doelstelling wordt een rapport gepresenteerd met aanbevelingen die het behalen van deze doelstellingen kan realiseren.

Solutions

Tijdens deze fase zullen we samen met u de doelstellingen vaststellen en een stappenplan voor de implementatie maken. Na het afstemmen van de doelstellingen is het mogelijk om hulp te krijgen bij het aanvragen van offertes bij externe partijen.

After Care

Na de duurzame renovatie komt onze adviseur bij u langs op locatie om de nieuwe situatie te bevestigen en een energielabel op te nemen.

Erasmusbrug Rotterdam
"Met een terugverdientijd van slechts één tot enkele jaren wordt verduurzamen ook voor particulieren steeds interessanter.."
Mees van den Berg
Mees van den Berg
Energie Prestatie Adviseur

GoGreen Solutions

Advies & Energielabels

Onafhankelijk advies op maat voor uw woning. 

+ 0
Energielabels
+ 0
Provincies

Volg Ons Op Social Media