Besparingsadvies

Bespaar energie en geld. Check uw energielabel en ontdek hoe u kunt besparen op uw energierekening. Wij helpen u graag met advies en het behalen van uw energiedoelen.

Besparen en verminderen

Bespaar geld en verminder uw CO2-uitstoot met energiebesparende oplossingen.

Vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend gesprek om uw doelstellingen en mogelijkheden te bespreken.

Onafhankelijk

Onafhankelijk advies op maat voor uw woning, voor duurzame renovaties.

 

 

Besparen op uw energierekening

Energiebesparing is een onderwerp dat steeds meer op de agenda komt te staan, zowel bij particulieren als op de zakelijke markt. Dit komt omdat overtollig energieverbruik en een hoog CO2 uitstootgehalte een enorme impact hebben op de opwarming van de aarde. Om deze uitstoot terug te dringen is in Bouwbesluit van 2012 opgenomen dat per 2023 alle kantoorpanden* minimaal energielabel C moeten hebben. Begin 2021 voldoet ongeveer de helft van de panden nog niet aan deze eis. Bent u benieuwd naar de energieprestatie van uw pand? Doe de check hier onder.

* uitzonderingen bestaan voor kantoorpanden kleiner dan 100 vierkante meter of monumentale panden.

Hoe gaan we beginnen?

R

Go

In de eerste fase gaan we graag gratis en vrijblijvend met u in gesprek over de doelstellingen die u wilt behalen en de mogelijkheden die bij uw situatie passend zijn.

R

Green

In de tweede fase komt een van onze energieadviseurs bij u op locatie een scan uitvoeren op het gebied van energie prestatie. Aan de hand van deze scan wordt de huidige situatie in kaart gebracht door middel van het huidige energielabel. Samen met de klant wordt een doel gesteld, bijvoorbeeld label F naar B. Aan de hand van deze doelstelling wordt een rapport gepresenteerd met aanbevelingen die het behalen van deze doelstellingen kan realiseren.

R

Solutions

Tijdens deze fase zullen we samen met u de doelstellingen vaststellen en een stappenplan voor de implementatie maken. Na het afstemmen van de doelstellingen is het mogelijk om hulp te krijgen bij het aanvragen van offertes bij externe partijen.

R

After care

Na de duurzame renovatie komt onze adviseur bij u langs op locatie om de nieuwe situatie te bevestigen en een energielabel op te nemen.

“Met een terugverdientijd van slechts één tot enkele jaren wordt verduurzamen ook voor particulieren steeds interessanter..”

Mees van den Berg

Energielabel aanvragen

Wil je een energielabel aanvragen? Neem contact met ons op of vraag deze direct via de website aan. We nemen zo snel als mogelijk contact met je op.